KulturaZabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 7. do 13. septembra

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

OPATICA IZ PAKLA 2

Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film „Opatica iz pakla II“ nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.
Ovaj put međutim, niko nije siguran.

MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3 

Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!

PORED TEBE 

Pored tebe je direktan nastavak filmova Pored mene (2015) i Šišanje (2010). Da bi rešila misteriju nestanka druga iz razreda, tabloidna novinarka Ksenija (Mina Nikolić) će morati da uđe u mutan svet kriminala, estrade i politike, gde bivši prijatelji iz razreda odjednom postaju – osumnjičeni. Osumnjičena postaje i Ksenija, kad policijski inspektor Vuk (Branislav Trifunović) počinje svoju istragu o slučaju. Ksenija će sad morati da bira između života jedine porodice koju ima, baka Vere (Miriam Margolyes) i istine za kojom traga.

AFTER: FINALE 

Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milione! Njihova veza zauvek ih je promenila. Da li je ljubav nestala? Peti i posljednji deo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti napred i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika.

VELIKA AVANTURA MAČKE RU  

Ru je živahno i radoznalo mače koje otkriva život na krovovima Pariza. Njegova sudbina se menja kada ga desetogodišnja devojčica Klemans usvoji i odvede u svoju kuću, u srcu planine. To je početak neverovatne avanture za Klemans i Ru koji odrastaju zajedno i prelaze put do
misteriozne Madlen, živeći jednu divnu priču koja će ih zauvek promeniti.

DETEKTIV CVRLE I ZLATNA KOŠNICA 

U bajkovitom gradiću smeštenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici se pripremaju za za svoj omiljeni praznik – Dan grada. Toga dana svi građani Medenog brda imaju priliku da se dive jedinstvenoj Zlatnoj košnici, zaštitnici grada. Prema legendi, pronašli su ga osnivači Doline meda, a legenda kaže da će һiljade nedaća zadesiti grad ako Košnica nestane. Uoči praznika, Košnica je pokradena! Sve okolnosti oko nestanka Zlatne košnice upućuju da vevericu Cvrleta pomoćnika poznate detektivke sove Sofije. Naši detektivi će razotkriti ceo slučaj , pronaći pravog lopova i vratiti ne samo Zlatnu košnicu, već i mir u dolinu.

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 7. do 13.  septembra   

 

Četvrtak 7. 9, Petak 8. 9.

Opatica iz pakla 2 – 22:10

Pored tebe – 19:30, 21:40

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3 – 20:00

Velika avantura mačke Ru, Sinh. – 15:40

Detektiv Cvrle i zlatna košnica, Sinh. – 16:20

Barbie – 17:20

Nindža kornjače haos, Sinh. – 18:00

Subota 9. 9, Nedelja 10. 9.

Opatica iz pakla 2 – 22:10

Pored tebe – 19:30, 21:40

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3 – 20:00

Velika avantura mačke Ru, Sinh. – 14:00, 15:40

Detektiv Cvrle i zlatna košnica, Sinh. – 12:50, 16:20

Barbie – 17:20

Nindža kornjače haos, Sinh. – 11:00, 18:00

Nindža kornjače haos, 3D, Sinh. – 14:30

Elemental, Sinh. – 12:00

 Ponedeljak 11. 9, Utorak 12. 9.

Opatica iz pakla 2 – 22:10

Pored tebe – 19:30, 21:40

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3 – 20:00

Velika avantura mačke Ru, Sinh. – 15:40

Detektiv Cvrle i zlatna košnica, Sinh. – 16:20

Barbie – 17:20

Nindža kornjače haos, Sinh. – 18:00

Sreda 13. 9.

Opatica iz pakla 2 – 22:10

Pored tebe – 21:40

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3 – 17:30

Velika avantura mačke Ru, Sinh. – 15:50

Detektiv Cvrle i zlatna košnica, Sinh. – 15:20

After: Finale – 19:00

Duhovi u Veneciji – 19:30

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com