Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 27. maja do 2. juna

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

ZLICA

Pre nego što je postala Zlica od Opaka, tinejdžerka Estela imala je san. Želela je da postane talentovana, inovativna i ambiciozna modna dizajnerka – sve podjednako. Međutim, činilo se da je život uporan u tome da se njeni snovi nikada ne ostvare. Lutajući Londonom bez novca kao dvanaestogodišnje siroče, 4 godine kasnije Estela divlja gradskim ulicama sa svojim najboljim prijateljima i zločinačkim partnerima, Horaciom i Džasperom, dvojicom amaterskih lopova. Ali kada se igrom slučaja Estela nađe u svetu mladih i slavnih bogataša, počeće da dovodi u pitanje svoj život i to da li možda ipak zaslužuje više? Kada rok zvezda u usponu zatraži od Estele da mu dizajnira logo brenda,  ona konačno počinje da živi svoj san. Ali koja je cena biti u trendu i da li je Estela spremna da istu plati?

KRUDS: NOVO DOBA

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali. U januaru 2021., DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu KRUDS – NOVO DOBA. Opet su tu zvezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

SUPERNOVA

Sem i Tasker putuju Engleskom u svom starom kamperu kako bi posetili porodicu, stare prijatelje i omiljena mesta iz svoje prošlosti. Otkako je Tasker, pre dve godine, oboleo od demencije, zajedničko vreme je najvažnija stvar koju imaju.

TIHO MESTO 2

Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.

Repertoar u bioskopu Vilin Grad – od 27. maja do 2. juna

Radni dani

Zlica

Kruds: Novo doba, sinh.

Kruds: Novo doba 3D, sinh.

Raja i poslednji zmaj, sinh.

Raja i poslednji zmaj, 3D, sinh.

Supernova

Tiho mesto 2

 

17:00 19:30

– – 16:30 18:15

15:20

– – –

13:20

14:30

20:00

Vikend

Zlica

Kruds: Novo doba, sinh.

Kruds: Novo doba 3D, sinh.

Raja i poslednji zmaj, sinh.

Raja i poslednji zmaj, 3D, sinh.

Supernova

Tiho mesto 2

 

17:00 19:30

10:00 11:40 16:30 18:15

15:20

10:30 12:30 14:30

13:20

20:00

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com