Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 10. do 16. septembra

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

MULAN
10. septembra

Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici, u filmu koji nam stiže iz studija Dizni, “MULAN”, u kome neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

KRALJ OSTRVA
10. septembra

Polu – autobiografski film o Pitu Dejvidsonu koji odrasta na Stejten Ajlendu, uključujući i gubitak oca u događaju koji se odigrao 11. septembra kao i njegovom ulasku u svet stendap komedije.

ISTINA
10. septembra

Fabijen je ostarela francuska filmska zvezda koja, uprkos povremenom gubitku pamćenja, ostaje dostojna poštovanja i na koju i dalje treba da se računa.

Po objavljivanju Fabijeninih memoara, njena kćerka Lumir dolazi iz Njujorka u Pariz kako bi proslavile taj događaj. Između majke i kćerke dolazi do inteligentne i duhovite borbe mišljenja, pošto Lumir dovodi u pitanje majčinu ružičastu verziju prošlosti. Napetost u njihovom odnosu – koja je podvučena paralelom sa najnovijom Fabijeninom ulogom u jednoj naučno-fantastičnoj drami – postepeno popušta, čime se otvara put ka izmirenju.

Bioskop Vilin Grad – repertoar od 12. do 18. marta

RADNI DANI

Istina

Kralj ostrva

Mulan

 

Mulan 3D

Novi mutanti

Tenet

 

 

14:30

16:30

19:30

22:00

17:20

15:30

19:00

21:40

VIKEND

Istina

Kralj ostrva

Mulan

 

 

Mulan 3D

Novi mutanti

Napred sinh.

 

Superjunak Samsam sinh.

 

Tenet

 

 

14:30

16:30

12:40

19:30

22:00

17:20

15:30

11:30

13:30

11:10

14:50

19:00

21:40

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com