Zabava

Repertoar bioskopa Cineplexx

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. do 17. aprila

„Isterivači duhova: Ledena pretnja“ –Zasnovano na filmu “Isterivači duhova” iz 1984.

U filmu „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

„Prisila“ –Kada tinejdžerka Prisila Beaulieu uđe u život Elvisa Prislija, čovek koji je već superzvezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u usamljenosti, ranjivi najbolji prijatelj.

„Pogrešan spoj“ – „Muškarci se plaše da će ih žene ismevati. Žene se plaše da će ih muškarci ubiti.” – Margaret Atvud. Užasi zabavljanja dobijaju prilagođenu interpretaciju u ovom žanrovskom trileru rediteljke Suzane Fogel. Kada Margot, studentkinja drugog semestra, ide na sastanak sa starijim Robertom (Nikolas Braun – NASLEDNICA, ZOLA), otkriva da pravi Robert nije isti kao Robert sa kojim se dopisuje. Film je nastao kao adaptacija hvaljene novele Njujorkera iz 2017. godine.

„Radnička klasa ide u pakao“ – Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate. Osećajući se napuštenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom. Harizmatična Svetlana (Tamara Krcunović), bivši robijaš Mija (Leon Lučev) i drugi radnici udružuju se kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Dok nespretno zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje i neočekivano otkrivaju unutrašnju moć za koju nisu znali da poseduju.

„SUGA: AGUST D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE“ – Muzički film poznatog člana popularnog BTS sastava biće prikazan u subotu, 13. aprila, u 15 časova u Cineplexx Galerija bioskopu.

U četvrtak, 11. aprila, od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Blockbuster night povodom filma „Isterivači duhova: Ledena pretnja“. Za sve goste smo pripremili slatko posluženje pre projekcije, a najsrećniji će kući otići sa ekskluzivnim poklonima iz filma.

Zasnovano na filmu “Isterivači duhova” iz 1984. Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com