Region

Renovirana policijska stanica Aleksinac

Načelnik Policijske uprave Niš Slaviša Virijević u prisustvu načelnice Nišavskog upravnog okruga Dragane Sotirovski otvorio je renovirane prostorije Odseka za upravne poslove u Policijskoj stanici Aleksinac i tom prilikom istakao da će građani Aleksinca već od danas brže moći da dođu do svojih dokumenata.

„Građanima je omogućeno da u ovoj šalter sali, koja se prostire na 95 kvadratnih metara, na pet šaltera, podnesu zahteve za lične karte, pasoše, vozačke i saobraćajne dozvole, kao i da registruju vozila“, naglasio je Virijević.

Načelnik se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je finansiralo rekonstrukciju i adaptaciju ovog prostora u kojem policijski službenici sada imaju bolje uslove za rad.

Virijević je podsetio i da su u poslednjih godinu dana otvorene Saobraćajna policijska ispostava Istok i Policijska ispostava Crveni Кrst, kao i da su adaptirane kancelarije u zgradi Policijske uprave u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Šta se bre ova novinarka Sotirovski gura tu? Neko pustio priču da ona može da bude kandidat za gradonačelnika Niša i sada je svuda zovu i uvlače joj se za svaki slučaj. Kakav smo mi narod, bez obraza, morala, časti, dostojanstva, prodali smo sebe za 100e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com