Region

Renovirana policijska stanica Aleksinac

Načelnik Policijske uprave Niš Slaviša Virijević u prisustvu načelnice Nišavskog upravnog okruga Dragane Sotirovski otvorio je renovirane prostorije Odseka za upravne poslove u Policijskoj stanici Aleksinac i tom prilikom istakao da će građani Aleksinca već od danas brže moći da dođu do svojih dokumenata.

„Građanima je omogućeno da u ovoj šalter sali, koja se prostire na 95 kvadratnih metara, na pet šaltera, podnesu zahteve za lične karte, pasoše, vozačke i saobraćajne dozvole, kao i da registruju vozila“, naglasio je Virijević.

Načelnik se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je finansiralo rekonstrukciju i adaptaciju ovog prostora u kojem policijski službenici sada imaju bolje uslove za rad.

Virijević je podsetio i da su u poslednjih godinu dana otvorene Saobraćajna policijska ispostava Istok i Policijska ispostava Crveni Кrst, kao i da su adaptirane kancelarije u zgradi Policijske uprave u Nišu.

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

  1. Šta se bre ova novinarka Sotirovski gura tu? Neko pustio priču da ona može da bude kandidat za gradonačelnika Niša i sada je svuda zovu i uvlače joj se za svaki slučaj. Kakav smo mi narod, bez obraza, morala, časti, dostojanstva, prodali smo sebe za 100e.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close