AutoDruštvo

RENAULT i DACIA nikad povoljniji! Auto centar „Krunić“ pripremio sajamske popuste i poklone

XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020

Auto centar „Krunić“ predstaviće i na ovogodišnjem virtuelnom Sajmu automobila najtraženije modele iz bogate ponude vozila. Ove godine posetioce sajma dočekaće povoljnije ponude automobila kao i poklon zimske gume za kupovinu novog vozila.

Ovogodišnji sajam traje do kraja decembra a u Auto Kruniću obezbedili su zimske gume za sve one koji se odluče za neki od modela Renault ili Dacia.

„Pored zimskih guma uz kupovinu nekog od Renault modela dajemo i produženu garanciju od pet godina a kupcima su na raspolaganju Renault finansiranje sa dodatnim popustima i beneficiranim kamatama“, ističu u Auto centru Krunić.

Reno je predstavio Novi Clio, Megane Grandcouple, Novi Captur i Megan Berline dok je Dacia ponudila Duster, Dokker van, Stepway i Sandero.

Ulaskom na sajt SajamAutomobila.com izaberete jedan od brendova RENAULT ili DACIA.

„Ove godine smo primorani da našu gamu vozila predstavimo na ovaj virtuelno prihvtljiv način jer se prilagođavamo zahtevima tržišta. Zadovoljni smo interesovanjem koje smo izazvali na ovogodišnjem sajmu automobila i sugurni smo do kraja godine napravićemo puno dobrog posla“, kaže Dimitar Tasev, direktor prodaje u AC Krunić.

Za sve zainteresovane kupce pored sajamskih popusta u ovoj auto kući predvideli su i omogućili probne vožnje.

„Kada zainteresovani izaberu modele koje bi da probaju mogu da nas kontaktiraju i zakažu svoju probnu vožnju. Da doživite lepotu i snagu naših vozila potrebno je samo da sednete u njih, vožnja je kasnije pravo uživanje u krstarenju putevima uz neizmernu sigurnost“, poručio je Tasev.

Uvek najtraženiji su i oni najprodavaniji modeli a to su u Renault-u – Clio i Megane, dok sve veća potražnja vlada i za Novi Captur i Kađar, kod Dacia modela – Sandero i Novi Duster.

Auto centar Krunić
Prodaja novih vozila:
018/ 4 524 532

DOBRO DOŠLI NA XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button