Sport

Remi za kraj, sezona za istoriju!

Niški Radnički remijem (2:2) sa ekipom Mladosti iz Lučana završio je ovu istorijsku sezonu, na vicešampionskoj poziciji Superlige Srbije.

Meraklijama nije smetao nerešen rezultat, da na kraju meča istrče na teren i sa omiljenim fudbalerima proslave ovosezonski uspeh kada su oboreni mnogi rekordi kluba. Kao što tradicija nalaže navijači su sišli sa tribina Čaira pravo na teren, dotrčali do fudbalera i tražili njihove dresove, mnogi fudbaleri ostali su samo u donjem vešu.

Večerašnju utakmicu obeležile su i burne reakcije navijača, koji su komentarisali sudijske odluke koje su bile često diskutabilne.

Veliki aplauz dobio je i kapiten Aleksandar Jovanović kada je u 70. minutu kao treća izmena ušao na teren. Gotovo čitav stadion skandirao je njegovo ima, odmah po njegovom ulasku Riota Noma je skinuo kapitensku trakicu i predao je Jovanoviću što su Nišlije glasnim navijanjem i pozdravile.

Golove na današnjoj utakmici postigli su: Petrović (43. minut), Čumić (54. minut) iz Radničkog a kasnije Radivojević (55. minut) i Pavlović (75. minut) fudbaleri Mladosti.

Nakon ove naporne sezone sledi odmor a da li će strateg Radničkog Nenad Lalatović ostati na klupi najtrofejnijeg niškog kluba, ostaje pitanje.

“Sad idemo na zasluženi odmor, a onda sledi odluka. Još uvek ne znam da li ostajem ili ne, znaće se sve 1. juna”, rekao je Lalatović čiji ugovor sa Radničkim je istekao upravo danas.

Utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope startuju u julu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com