Sport

Remi Radničkog u Čačku

Fudbaleri Radničkog završili su nerešenim ishodom utakmicu protiv Borca u Čačku. Radnički je poveo golom Aleksandra Jovanovića u 32. minutu ali su domaći izjednačili u drugoj deonici igre.

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog da upišu i sedmu uzastopnu pobedu na svom kontu, ali je niz pozitivnih rezultata nastavljen. Radnički je ostao neporažen i u 24. kolu Superlige na utakmici u Čačku u kojoj je prvi zatresao mrežu preko kapitena Jovanovića, ali su fudbaleri Borca uspeli da dođu do rezultatskog egala preko Mateusa u 75.

Meraklije su osvajanjem novog boda ostale na trećoj poziciji sa upisanih 43 bodova, i još uvek beže za bod Čukaričkom koji je odigrao bez golova u Surdulici danas.

Intresantno je da su na četiri današnja meča Superlige podeljena četiri crvena kartona. Isključeni su igrači Borca,Vojvodine, Radnika i Javora.

Nišlije će u narednom kolu dočekati drugoplasirani Partizan, a taj meč je na programu u sredu od 16 časova na stadionu Čair.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com