Sport

Rekreativni dan u Malči za sve ljubitelje adrenalina

Savez za rekreativni sport Niša realizuje akciju „Rekreativni dan“, u nedelju 17. oktobra sa početkom u 12 sati na multifunkcionalnom terenu „Malča“.

Organizatori napominju da je to akcija koja se u prošlom periodu pokazala kao veoma korisna i efikasna za dalji rad “Saveza za rekreativni sport Niša”.

Na ovoj akciji se demonstriraju sve sportsko-rekreativne aktivnosti koje se primenjuju u toku ostalih akcija Saveza.

“Ovakva promocija je odličan način za popularizaciju rekreativnog sporta u gradu Nišu, jer se ovakav dan organizuje u gradu i njegovoj bližoj okolini. Predstavljanje Rekreativnog dana u medijima je ujedno promocija sportsko-rekreativnih aktivnosti i raznovrsnosti i lepote okoline grada, sve zajedno i povezivanje privrednih subjekata sa ljudima koji učestvuju u organizaciji i radu sportskih društava i klubova”, dodaju organizatori.

Akcija „Rekreativni dan“koncipirana je kao skup takmičarskih disciplina, uz prisustvo pozitivne doze adrenalina.

Učesnici će se takmičiti kao tročlana ekipa u sledećim disciplinama: spust niz kulu, švedske lestve, sekirice, pištolj, bacanje bombi (gumene), nadvlačenje konopca i niz igara.

Svi zainteresovani članovi mogu da se prijave do petka (15.10.2021.) i naprave svoju ekipu (žensko-mušku, mušku, žensku) koja bi činila 3 člana.

Prijavljivanje i za sve dodatne informacije možete se obratiti Jeleni Dinić na telefon 060/3599-888

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com