Ekonomija

Rekonstrukcija ulice kod Tehničkih fakulteta u toku

Rekonstrukcija ulice Aleksandra Medvedeva otpočela je ove nedelje, a tom prilikom biće uređene ulice koje su pretrpele teška oštećena. Saobraćajnica koja spaja Bulevar 12. februara sa Bulevarom Nikole Tesle i u kojoj su srednje tehničke škole i čak tri fakulteta doživeće kompletnu rekonstrukciju.

Zbog početka izgradnje Naučno-tehnološkog parka i potrebe da ovaj potez dobije moderniji izgled, Gradski većnik Miloš Milošević je sa direktorom Direkcije za izgradnju grada Nebojšom Lovićem obišao gradilište i tom prilikom naglasio da je ovo važna saobraćajnica za koju je rekonstrukcija neophodna.

Direktor Direkcije Nebojša Lović dodao je da je projektovana vrednost 17 miliona dinara, a investicija se realizuje iz Programa periodičnog održavanja. Pored kolovoza i zemljane podloge, istovremeno će, u saradnji sa JKP Naisus, biti rekonstruisana i vodovodna mreža, a azbestne cevi zamenjene novim, savremenim.

Po projektu, rok za završetak ulice je 30 dana, ali će zbog neophodnosti zamene vodovodne mreže taj rok biti najverovatnije produžen na 45 dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com