Društvo

Rekonstruisana stara fontana u “Čairu”

U najvećem parku za najmlađe u Nišu stara fontana u potpunosti je rekonstruisana. Rekonstrukcija fontane započeta je krajem avgusta zamenom svetiljki. Najavljena je i obnova zelenila kako travnatog dela parka, tako i zasad novih stabala.

“Rekonstruisali smo malu fontanu koja je ukras dečjeg amfiteatra u čairskom parku. Verujem da će joj se deca radovati i da će biti omiljeno mesto okupljanja i njihovih roditelja, baka i deka. Obilazeći Čair pre nekoliko meseci, zatekli smo je polomljenu i punu smeća. Uskoro će i amfiteatar zasijati punim sjajem”, napisala je Sotirovski na svojoj fb stranici.

Foto: FB gradonačelnice Dragane Sotirovski

Kako je ranije najavljeno ovaj park na uređenje čekao je 30 godina, a nakon toga dobiće i čuvarsku službu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

    1. Ima dosta toga sto je u gradu radjeno bez ukusa ali se po ovome vidi da si ti taj bez ukusa.

  1. Užas!!! Ne mogu da odlučim koja je fontana ružnija ova ili ona prethodna

  2. Fontana je totalno beskorisna! Ljudi ne mogu da stanu i normalno piju vodu jer su cesme previse niske cak i za decu! Da bi pili, sipali vodu morate dobro da se pomucite i iz cucnja to uradite! Fontana jedino dobro sluzi deci koja se prskaju, igraju i kupaju u njoj! Velika sramota da u tolikom parku nema ni jedne funkcionalne cesme a da ne pricam o ostatku dela kod te iste fontane koje je takodje ruglo a ostalo je bez ikakve rekonstrukcije pa se prikazuje samo slika fontane a ono sta se nalazi oko nje nema nigde! S R A M O T A!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com