Društvo

Regata na Nišavi nikad masovnija

22. Nišavska regata najmasovnija je do sada, kažu organizatori.

Pobednici iskusni veslači, puno zabave i druženja obeležilo je ovogodišnju regatu koja je održana u organizaciji Safari kluba Niš uz podršku Gradske opštine Niška Banja i Grada.

Na Nišavi se našao rekordan broj veslača, više od 30 čamaca, organizatori kažu nikada pre nije bilo više plovila u reci.

Foto: Niške Vesti

“Prezadovoljni smo odzivom i činjenicom da nas je podržao Rafting savet Srbije koji su učestvovali sa pet posada. Vodostaj Nišave nije bio baš najbolji ali smo se nekako izborili sa plitkom rekom”, kaže Vlasta Stanojević, predsednik Safari kluba Niš.

Foto: Niške Vesti

Prvi deo spusta bio je revijalnog karaktera od Proseka do Vrežinskog bazena u dužini od deset kilometara, drugi deo od pet dobio je takmičarski karakter, od Vrežinskog bazena do samog cetra grada.

Foto: Niške Vesti: Ekipa Liman iz Zemuna

Ekipa Liman Zemun, prva je stigla kao jedna od najiskusnijih i najspremnijih, drugi su veslači iz Pančeva, a trećeplasirana ekipa od jedanaest takmičarskih je eipa Nešić elektronika.

Gradska opština Niška Banja podelila je pehare najuspešnijim veslačima.

Foto: Niške Vesti

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com