Hronika

Rebić: Potraga za Monikom nastaviće se i tokom noći

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da više od 220 policajaca i žandarma i dalje traga za Monikom Karimanović (12). Potraga će biti nastavljena i u toku noći. Uvereni su da je otmičar Ninoslav Jovanović, poznatiji kao “Malčanski berberin”.

Policija je pronašla vozilo sa tragovima koji ukazuju da je on vozio automobil i da se u vozilu nalazila devojčica. Uspeli su da pronađu ranac, a u kući u Orešcu pronađeni su tragovi koji ukazuju da su oni tamo proveli noć.

Dva svedoka potvrdila su da su videli devojčicu i otmičara.
Rebić je rekao da će se u toku noći potraga nastaviti termovizijskim kamerama i da je njeno pronalaženje prioritet. On je u toku dana posetio porodicu i poručio da policija čini sve da pronađe devojčicu i vrati je kući.

Rebić je rekao da je otmičar bio u zatvoru od 2006. do 2018. godine, samo nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora slao je neprimerene poruke na društvenim mrežama, zbog čega je bio u pritvoru. Međutim iz pritvora je izašao marta ove godine i policija nije imala mogućnost da ga spreči u njegovom naumu, dodao je Rebić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com