Promo

Razgovor sa mrtvima: Kako prizivamo demone a da to i ne znamo (VIDEO)

Na temu “Da li je moguće razgovarati sa mrtvima” u emisiji koja sledi govore već poznati predavači Zoran Marcikić i Pavle Runić.

Ovo predavanje naslanja se na prethodna predavanja ovih govornika a njihove emisije možete propratiti na Youtube kanalu Traganja.

U ovom predavanju ćete čuti da kada čovek umre, on leži, spava, mrtav je u grobu do dana vaskrsenja. Uprkos pričama da su neki ljudi stupili u kontakt sa mrtvima, predavači tvrde da to nije po Bibliji. Predavači će pokušati da objasne šta Biblija propoveda u ovom slučaju i o čemu je zaista reč.

Postoji jedan markantan primer koji može da objasni ovaj “problem”. Saul je bio prvi car u Izraelu, koji je dobro krenuo pa je posustao uz neposlušnost. On je uradio šta mu je rečeno ali je nešto promenio  što je bilo njemu u korist. Kada ne slušamo tako polako otvaramo vrata Sotoni, kaže Pavle Runić. Kroz ovaj primer predavači objašljavaju upravo ovaj problem.

Zanimljivo je i značenje pojedinih reči koje se koriste u spisima i predavanjima, jer ih predavači tumače na različite načine.

“Držimo se Boga i to je jedini spas od loših sila”, istiće Marcikić.

Bog je protiv komunikacije sa mrtvima, on je zabranio gledanje u karte i vračare jer sve to jeste prizivanje demona.

Kada je puno istine a samo jedna laž, onda sve postaje laž – to vam je kao sa punom čašom zdravog soka, ako u njega stavite samo kap otrova onda će napitak biti otrovan, kaže Marcikić koji na ovaj način upoređuje činjenice iz Biblije.

Kroz različite priče predavači objašnjavaju i prepričavaju opšte i dobro poznate priče, koje govore o prikazivanju demona. Kako mi otvaramo vrata demonima? Kad se bavimo prizivanjem duhove, hipnoza i bilo koji vid razgovora sa mrtvima, slušanje hevimetal muzike i druge okultne radnje – upravo ovako prizivamo demone.

Možda niste znali da pesma “Hotel Kalifornija” nosi poruku kada se sluša normalno ali i kada se sluša unazad.

Još mnogo interesantnih poruka i saznanja dobićete ako pogledate predavanje koje sledi. Uživajte i saznajte više.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com