Hronika

Razbijeno staklo od automobila članu UPSS i učesniku protesta.

Staklo na automobilu člana UPSS-a Borisava Prelića razbijeno je noćas, dok je vozilo bilo parkirano ispred niške autobuske stanice. Iz automobila nije odneto ništa od vrednosti, ali je pocepana nalepnica #1od5miliona, koja je bila zalepljena na komandnoj tabli. Incident je odmah prijavljen niškom MUP-u, saopštilo je Udruženje Pokret slobodnih stanara.

“Borisav je bio izuzetno aktivan na niškim protestima #STOP teroru. Ne želeći da prejudiciramo rezultate istrage, moramo, na osnovu svih prethodno navedenih detalja, da izrazimo svoju zebnju da se radi o politički motivisanom napadu”, navodi Pokret slobodnih stanara.

U saopštenju se još ističe da članovi UPSS-a aktivno učestvuju u građanskim protestima #STOP teroru, a tokom protekle četiri godine UPSS je organizovao brojne građanske proteste, na kojima nikada nije bilo nijednog incidenta.

“Pozivamo sve učesnike u javnom i političkom životu Niša i Srbije, da odbace sve oblike nasilja kao načina političke borbe, i posebno zahtevamo od predstavnika vlasti da prestanu sa pretnjama nasiljem prema političkim i ideološkim neistomišljenicima i građanima koji slobodno izražavaju svoje neslaganje sa politikom režima”, ističu.

UPSS će nastaviti da se svim zakonitim metodama bori za prava i socijalnu sigurnost svih građana Niša i Srbije, poručeno je iz ovog pokreta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com