Sport

Rastavac na usavršavanju kod Gvardiole

Šef struke Radničkog otputovaće u Mančester nakon završetka jesenjeg dela prvenstva Superlige Srbije. U radu sa jednim od najboljih stratega današnjice, Pepom Gvardiolom, provešće nedelju dana, a sve u cilju obuke i usavršavanja.

Trener tima sa Čaira dobio je ovu priliku zahvaljujući Aleksandru Kolarovu, srpskom reprezentativcu i prvotimcu Mančester sitija, koji ga je pozvao uz dogovor sa “Građanima”.

“Raduje me odlazak u kolevku fudbala. Ne sumnjam da će boravak u Engleskoj biti od velikog značaja za moju karijeru i jedva čekam da krenem,” prokomentarisao je za Sportski žurnal jedan od najperspektivnijih stratega domaćeg prvenstva.

Milan Rastavac će u Engleskoj boraviti od 17. do 24. decembra.

 Radnički će u subotu gostovati ekipi Čukaričkog, nakon pauze u domaćem prvenstvu zbog obaveza reprezentacije. Utakmica počinje od 13:30, a Nišlije imaju ulogu favorite s obzirom na lošu formu Beograđana – oni su u 15 odigranih kola zabeležili svega tri pobede, uz četiri remija i osam poraza.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com