Merošina

Raspisan poziv za članstvo u telu za praćenje primene LAP-a

Ako ste se pitali kako se troše sredstva iz budžeta Opštine, kako se sprovode javne nabavke i konkursi, kako se troše sredstva iz donacija, sada imate priliku da saznate. Opština Merošina, raspisala je javni poziv za članstvo u telu za praćenje Lokalnog antikorupcijskog plana. Konkurs će biti otvoren do 23. decembra 2018. godine.

Kandidat za člana u telu za praćenje Lokalnog antikorupcijskog plana mora biti punoletan, da ima prebivalište na teritoriji opštine Merošina, da nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi postupak za dela koja se odnose na korupciju, da nije nosilac funkcije u političkoj stranci, da nije javni funkcioner i da nije zaposlen u organima opštine Merošina, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština.

Svi oni koji misle da ispunjavaju uslove iz konkursa mogu dostaviti prijavu na pisarnici ili poštom na adresu OPŠTINA MEROŠINA-KOMISIJA ZA IZBOR ČLANOVA RADNOG TELA ZA PRAĆENJE PRIMENE LOKALNOG ANTIKORUPCIJSKOG PLANA OPŠTINE MEROŠINA, ul. Cara Lazara br.17, 18252 Merošina. Formulari za prijavu nalaze se na sajtu opštine Merošina www.merosina.org.rs. Od pristiglih prijava, radna grupa formiraće rang listu nakon utvrđivanja ispunjenja uslova iz javnog poziva, a članove Tela izabraće Skupština opštine Merošina.

Petoro prijavljenih kandidata biće izabrano u telo za praćenje sprovođenja Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Merošina za period od 2019. do 2021. godine.

Tekst je deo projekta „Upoznajte Merošinu“ koji je podržan od strane opštine Merošina u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. I sta dodjem u taj Lap u taj antikorupcijski plan i prvo sto vidim nove hemiske ,upaljaci kalendari Momcilovic iz Popovoac nemate tender za to i nemate ugovor i odma znam da je neko ukrao pare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com