Društvo

Raspisan konkurs za subvencije za kupovinu bicikala

Grad Niš raspisao je Javni Konkurs za subvencije za kupovinu bicikala. Zainteresovani građani koji se budu prijavili, dobiće od Grada vaučer u iznosu od 5.000 dinara, dok će deo od 1.500 dinara bonusa biti finansiran od strane dobavljača vaučera, te će ukupana vrednost vaučera iznositi 6.500,00 dinara.

“Grad Niš je opredelio sredstava u iznosu od 5.000.000 dinara, u razdelu Gradske uprave za imovinu i održivi razvoj, kojima će fizičkim licima putem vaučera iz budžeta biti sufinansirana kupovina bicikala u visini od 5.000 dinara, dok će deo od 1.500 dinara, koji predstavlja bonus po poklon vaučeru, biti finansiran od strane dobavljača vaučera, te će ukupana vrednost vaučera iznositi 6.500 dinara”, navedeno je u Konkursu.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja Javnog Konkursa, tačnije do 8. marta 2022. godine.

“Cilj dodele vaučera je promocija zdravih stilova života kroz korišćenja bicikla kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji Grada Niša”, ističu iz Grada.

USLOVI ZA PRIJAVU NA JAVNI KONKURS:

Pravo učešća na Javnom konkursu imaju fizička lica (osim radnika direktnih i indirektnih korisnika budžeta grada Niša), koja imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Grada Niša, ne kraće od šest meseci, koja imaju redovne polumesečne, mesečne i godišnje prihode (plata, penzija, socijalna primanja, koja su punoletna i
koja su kao jedini član porodice koja živi na istoj adresi, aplicirala za subvenciju.

Detalje Konkursa možete videti OVDE.

Podsetimo, iz Grada je ranije najavljeno da će Grad za kupovinu bicikla opredeliti subvencije u iznosu od 5 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com