Društvo

Raspisan konkurs za bespovratnu pomoć vatrogasnim društvima

Gradska uprava za imovinu i održivi razvoj raspisala je konkurs za za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koji su značajni za zaštitu i spasavanje od požara u ovoj godini na teritoriji grada, a koji realizuju udruženja.

Konkurs je, kako je navedeno, raspisan u cilju podizanja svesti građana o značaju aktivnosti dobrovoljnih vatrogasnih društava, popularizacija dobrovoljnog vatrogastva kao i u cilju podizanja nivoa znanja i veština pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava . Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu je 2.000.000 dinara sa uračunatim PDV-om.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana dobrovoljna vatrogasna društva sa sedištem na teritoriji Grada Niša sa najmanje tri člana i ne smeju biti u postupku likvidacije, stečajnom postupku ili pod privremenom zabranom obavljanja delatnosti. Кonkurs je objavljen na oglasnoj tabli službi Grada Niša i zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs.

Otvoren je do utroška sredstava, a zaključno sa 25. novembrom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com