Društvo

Raspisan konkurs: Dvanaest slobodnih mesta za buduće komandire u KPZ Niš

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije saopštila je danas da je raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova, od kojih će 12 biti primljeno u KPZ u Nišu.

Najviše komandira biće primljeno u Kazneno- popravnu ustanove Sremska Mitrovica i to 32 pripadnika, kao i 30 komandira u Okružnom zatvoru u Leskovcu, budući da je u ovom zavodu početkom godine otvoren moderan objekat za smeštaj 200 lica lišenih slobode.

“U stalni radni odnos biće primljeno 22 komandira u KPZ u Beogradu, zatim 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a najbrojnija služba u sistemu izvršenja dobiće pojačanje od 15 komandira u jedinom zavodu za osuđenice u zemlji  KPZ za žene u Požarevcu”, navedeno je u saopštenju.

KPZ u Nišu primiće dvanaest komandira, Okružni zatvor u Zrenjaninu deset i KPZ Požarevac (Zabela) osam komandira.

Nove pripadnike Službe za obezbeđenje dobiće i OZ u Smederevu (6), OZ u Subotici (4), KPZ Beograd (Padinska skela) i OZ Kruševac po dva komandira i OZ Negotin jednog komandira.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde, portalu eUprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 5. avgusta, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ja sam bio na kratko osuđivan, nekih 25 godina.Jel mogu da se prijavim? Najbolje ih znam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com