Društvo

RASPADAJU se niški trotoari!

Na uglu ulice Milojka Lešjanina i Kneginje Ljubice, vidi se sva umešnost niških neimara. Trotoar koji se raspada ogledalo je kvaliteta radova koji se sve češće viđa na niškim ulicama.

Popločavanje behaton pločama najavljivano je kao najbolje rešenje, niko pre nekoliko godina kada je većina tih ploča po gradu postavljeno, nije spominjao KRATKOTRAJNOST njihovom postojanja.

Niške Vesti već su pisale o pločama koje su iskrivljene i polomljene u Pobedinoj ulici i ispred Osnovne škole “Vožd Karađorđe”.

Foto: Niške Vesti

Novinari Niških Vesti problem koji im je prijavljen prosledili su Komunalnoj policiji, posle samo nekoliko sati dobili smo odgovor.

“Obaveštena je Direkcija za izgradnju Grada o uočenom problemu i isti će biti saniran po nalogu Direkcije a od strane izvođaca – putara”, obećano je Niškim Vestima.

Od danas teče vreme, brojimo zajedno…

Juna meseca minule godine prošao je tender za popravku ovih ploča. Vrednost ovog posla bio je 1 100 000 dinara, potvrdili su tada za Niške Vesti iz Direkcije za izgradnju grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com