Hronika

Raskrinkana kriminalna grupa: Uhapšene Nišlije osumnjičene za dilovanje

U Nišu i okolnim selima uhapšena je grupa od osam osumnjičenih da su u dužem vremenskom periodu distribuirali marihuanu, putem mreže preprodavaca i posrednika.

U saopštenju niškog Višeg javnog tužilaštva precizira se da su uhapšeni N.S., M.S, M.S, D.A i S.N iz Niša, kao i N.C. iz sela Krušce kojima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nišlija D.A. pored ovog dela tereti se i za krivično delo nedozvoljeno držanje 42 metka koji su pronađeni pretresom njegovog stana.

Uhapšen je i M.M. iz sela Malošište, kao i zatim M.K. iz Niša koji se tereti za krivicno delo neovlašceno držanje opojnih droga.

Svima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu odredeno zadržavanje do 48 casova, u kom roku će biti saslušani u tužilaštvu, precizira se u saopštenju koje je objavljeno na sajtu tužilaštva.

Akcija hapšenja sprovedena je saradnjom Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Uprave kriminalisticke policije MUP-a i Policijskih uprava u Nišu, Prokuplju i Zaječaru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com