Hronika

Ranjeni muškarac poznat policiji. Predstavljao se kao radnik BIA-e i uzimao novac

Muškarac N. V. (34), koji je ranjen sinoć u sačekuši na Bulevaru Nemanjića, poznat je policiji od ranije. On se šest godina predstavljao kao pripadnik Bezbednosno-informativne agencije, dovodeći ih u zabludu da će svojim položajem uticati da ostvare različite interese, za šta su trebali da mu daju novac.

Pretpostavlja se da je reč o opomeni, jer je napadač ispalio više hitaca, ali ga nijedan nije pogodio u vitalne delove tela. Prema navodima očevidaca sve se odigralo brzo. Napadač, sa kapuljačom na glavi je izašao iz jedne zgrade i čim ga je ugledao ispalio je osam hitaca. Navodi se i da je N.V. video napadača i da je pokušao da se odbrani gađajući ga torbom.

Foto: J.Ć.

Prema navodima lekara N.V. zadobio je prostrelnu ranu na desnoj potkolenici i vitalno je stabilan. Prema prvim nalazima nema vaskularnih povreda.

Foto: J.Ć.

Da podsetimo, na istom parkingu pre pet godina ubijen je kik bokser Miloš Savić (29) kada je nepoznata osoba iz vatrenog oružja na njega ispalila više hitaca, a nedaleko od tog mesta krajem maja pretučen je Nišlija V. Š (43).

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com