Moja pričaPolitika

Ranđelović: Socijalistička partija Srbije je partija budućnosti

Pored toga što Socijalistička partija Srbije oduvek vodi računa o svojim najmlađim kadrovima i neguje tradicionalne vrednosti, ona je i partija budućnosti, kazao je Niškim Vestima, Luka Ranđelović, predsednik opštinskog saveta Socijalističke omladine Medijana.

Mlađani Luka Niškim Vestima objasnio je svoj razvojni put i ulazak u svet politike. Kaže da se već dve godine bavi politikom, od svog punoletstva i da je ovu partiju izabrao bez oklevanja. Biti na čelu bilo kog organa omladine, za njega, osim što je velika čast, predstavlja i veliku odgovornost. Kaže da je zahvalan svojim drugaricama i drugovima koji su verovali u njega i ukazali poverenje. Ranđelović ističe da je jedan od imperativa Socijalističke partije Srbije da se nikada ne sme zaboraviti nijedan partijski član.

“Biti na čelu bilo kog organa omladine, pored toga što je velika čast, predstavlja i veliku odgovornost. Mi nikada, a pogotovu ne sada u ovakvim političkim vremenima, ne smemo zaboraviti ni na jednog svog člana. Socijalistička partija Srbije je oduvek vodila računa o svojim najmladjim kadrovima i ovom prilikom još jedanput dokazala to da je, pored toga što je partija koja neguje tradicionalne vrednosti, ona i partija budućnosti”, kazao je Luka za NV.

Prema njegovim rečima, budućnost partije je sigurna i svetla, jer vidi pun potencijal omladine koja sarađuje sa rukovodstvom.

“Sa ovakvim potencijalom koga vidim u članovima omladine sa kojima sam imao priliku da saradjujem, budućnost partije sigurna i svetla, a da je ovaj jubilej trideset godina postojanja koji smo skoro proslavili tek jedan od mnogih u nizu koji dolaze”, objašnjava Luka.

Da na mlađima svet ostaje, tvrdi Luka boreći se da uspešno održe misiju osnaživanja partije, trudeći se da uvedu što veći broj mladih ljudi kako bi, pre svega, čuli njihovo mišljenje i zalaganja, ali i dobili novu energiju u politici. Ranđelović tvrdi da je Socijalistička partija upravo pravo mesto gde će ih neko čuti i pomoći da istraju u toj borbi.

“Mladima bih poručio da budu istrajni i da se bore za svoje ideje i zahteve, a da je Socijalistička partija upravo mesto gde će neko moći da ih čuje i pomogne im u toj borbi. U politici sam već dve godine, dakle od svog punoletstva. Kada je došao trenutak da biram dobro sam razmislio i izabrao SPS bez puno oklevanja”, ističe predsednik opštinskog saveta Socijalističke omladine Medijana.

Smatra da svaki mlad čovek treba imati priliku da se afirmiše i dokaže, pre svega, znanjem i na taj način izgradi državu u kojoj bi svi želeli da žive.

“Baš zato što je državotvorna partija koja je uz svoj narod bila uvek pa čak i u najtežim trenucima, zato što je ona jedina koja se bori za socijalnu pravdu, za društvo u kojem će svaki mlad čovek imati priliku da se afirmiše i dokaže, pre svega, znanjem, odnosno za izgradnju države u kakvoj bi svi želeli da žive”, poručuje Ranđelović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com