Društvo

Rampe nema! Stanovnici naselja Ratko Jović sami regulišu saobraćaj (VIDEO)

Pružni prelaz u naselju Ratko Jović nema svoju rampu, iako je tu bila do nedavno danas vozači sami regulišu saobraćaj i prelaz preko pruge.

“Danima smo već bez rampe i bez radnika Železnice. Ugrožena nam je bezbednost i kao da nije dovoljno ono što se desilo pre koju godinu u Čokotu”, kaže uznemireno žiteljka ovog naselja za Niške Vesti.

Ona dodaje da je i juče u popodnevnim časovima vagon bio zaustavljen na pruzi 20 metara od rampe.

“Ne znam, verovatno je čekao signal od sprovodnika da krene, ali njega nigde nije bilo. Nervira me bahatost onih kojima je posao da obezbede bezbedan prelaz svima nama a njih kao da je briga, tako izgleda, po svemu što se dešava”, kaže ona.

Žiteljka naselja Ratko Jović kaže da je baš ovaj prelaz pre šest meseci renoviran, menjana je pruga i betoniran prelaz, stavljena je nova rampa ali je sad nema.

“Gde je rampa i zašto im toliko treba da je zamene ako je u kvaru?”, pitaju stanovnici naselja Ratko Jović.

ČEKAJUĆI ODGOVOR: Kada će rampa biti vraćena i postavljena doznaćemo kada nam i zvanično na email odgovore iz preduzeća “Infrastrukture železnice”.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com