VideoZabava

“Rakija” – pesma niških muzičara za niški merak (VIDEO)

Niški muzičari pomerili su granice i spojili dva muzička pravca, hip hop i narodnu muziku i zajedničkim snagama stvorili novu pesmu koja će sigurno biti veoma slušana među svim generacijama. Na pesmi su radili dugo, ali se prema ocenama onih koji su je čuli isplatilo.

Ideju za ovu kompoziciju imao je Bojan Carić Car, dok su poznati niški muzičari Robert Kitanović i DJ Vojin napisali tekst.

“Bojan nam je pesmu odsvirao na gitari i mi smo se oduševili, tako da nam nije bilo teško da napišemo tekst”, rekao je Roby Niškim Vestima.

U stvaranju pesme učestvovali su razni muzičari, pa su vokale otpevali Goran Mitić Beli, Roby R, DJ Vojin, a prateći vokal Marko Milić Žmara.

“Pesmu smo počeli da radimo 2015. godine i tek sad je konačno ugledala svetlost dana. Rakija je odstajala”, kažu ovi niški muzičari.

Za gitaru je bio zadužen Bojan Carić Car, bubanj: Mihailo Jocić, bass gitara: Marko Milojević Mugabe, harmonika: Boban Stefanović, truba: Darko Dimitrijević.

Spot je snimljen u jednoj niškoj kafani.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com