Ekonomija

Rajaner od 2. avgusta ponovo leti iz Niša do Berlina i Malte

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner saopštila je danas da će od 2. avgusta obnoviti dve linije za Niš, u okviru reda letenja za letnju sezonu 2020. godine.

Pošto je Srbija ublažila uslove putovanja, “Rajaner” ohrabruje građane da počnu planiranje letnjeg odmora i tako pokažu da Evropa uspešno prevazilazi jedan od svojih najizazovnijih perioda, navodi se u saopštenju kompanije.

Dodaje se da će građanima Srbije ponovo biti na raspolaganju povoljni letnji aranžmani, uživanje u suncu i predivnim plažama u njihovim omiljenim letnjim destinacijama, poput Malte, ili uzbudljivo otkrivanje lepote gradova kao što je Berlin u okviru “kratkih gradskih odmora”.

Sa ciljem obeležavanja ukidanja ograničenja putovanja, “Rajaner” je za avgust 2020. godine pokrenuo prodaju karata po ceni od samo 25,99 evra za putovanja koja se moraju rezervisati do ponoći u četvrtak, 18. juna, isključivo preko veb stranice Ryanair.com.

Nakon otvaranja granica, sa niškog aerodroma je krenuo da leti mađarski Viz er i to do svih destinacija do kojih je leteo i pre epidemije, do Dortmunda, Beča, Mimengema, Bazela i Malmea.

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija letove sa aerodroma “Konstantin Veliki” trebalo bi da obnovi sredinom ovog meseca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com