Ekonomija

“Rajaner” na proleće ukida liniju od Niša do Stokholma

Avio-kompanija “Rajaner” najavila je danas ukidanje linije Niš-Stokholm od 28. marta naredne godine, kada se završava zimska sezona letenja. To je četvrta avio-linija bez koje je aerodrom “Konstantin Veliki” ostao u poslednjih deset dana.

Vlada Srbije je prošle nedelje donela odluku da “Er Srbija” ukine letove od Niša do Budimpešte, zbog slabog interesovanja putnika, a avio-kompanija Swiss najavila je gašenje linije Niš-Cirih od početka letnje sezone.

“Rajaner” je pre pet dana saopštio da Direktorat za civilno vazduhoplovstvo Srbije nije odobrio letove te kompanije na liniji Niš – Frankfurt (Han), tako da će njihovi avioni od februara leteti do Frankfurta iz Banjaluke.

Odluku o ukidanju linije od Niša do Stokholma, u “Rajaneru” su obrazložili time što “konstantno revidiraju svoje rute i prave sezonske planove na osnovu nekoliko faktora, uključujući raspoloživost baze, istorijske performanse rute i potražnju na tržištu”.

U Rajaneru su naveli da će i dalje imati najniže cene na letovima iz Niša ka Berlinu, Bratislavi, Malti i Bergamu narednog leta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com