Sport

Rafting kroz Sićevačku klisuru u nedelju

Savez za rekreativni sport Niš organizuje rafting na reci Nišavi u kanjonu Sićevačke klisure. Kako su kazali, ovo je jedinstvena prilika da se klisura doživi na jedan uzbudljiv i nesvakidašnji način na stazi dugujoj osam kilometara.

“Sama vožnja čamcima traje sat ipo vremena, postoje delovi na stazi gde Nišava ubrzava svoj tok pa može da se oseti baš pravi rafting, ali i delovi gde možete da očekujete mirnu vodu i tom prilkom ćete moći da čujete dosta toga o Sićevačkoj klisuri i njenim tajnama”, kazao je predstavnik saveza Vladimir Mančić.

On je dodao da svi zainteresovani mogu da se jave “Savezu”, a da je prvi polazak predviđen za nedelju 11 časova sa parkinga preko puta Manastira Svete Petke u Ostrovici.

“Mi obezbeđujemo svu potrebnu opremu, ovo je samo prvi planirani spust, a biće ih još zavisno od interesovanja građana. Planiramo da nastavimo sa organizovanim rafting turama sve do polovine juna odnosno sve dok vodostaj reke to dozvoljava”, kazao je Mančić.

Prema njegovim rečima, cena raftinga je dve hiljade dinara i sa njom se pokrivaju svi troškovi. Zainetresovani mogu da se jave i na brojeve telefona 060/ 3599888 i 064/8824704.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com