Servisne

Radovi u selu Mezgraja

Voda na površini, potrebna je provera ispravnosti priključne vzez u ulici Maršala Tita kod broja 86. Zbog intervencije, moguć je kraći prekid do 15 časova u ulici Maršala Tita.

Popravka kvara u Niškoj Banji  
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Bulevar Cara Konstantina kod broja 179. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru od kružnog toka za Nišku Banju do naselja Broj 6 i Zaplanjske ulice.

Popravka kvarova u Knez selu
Voda curi i otiče u dvorište korisnika, potrebni su iskopi malim bagerom u ulicama Oraovačka kod broja 9 i Sv. Ilije kod broja 25. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Knez Sela.

Intervencija u selu Čokot
Voda izbija iz asfalta, nužan je iskop u ulici Nedeljka Simovića (Železnička) kod broja 13. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Čokot.

Popravke mreže kod Tehničkih fakulteta 
Kvar na deoničnim zatvaraču DN 300mm na uglu ulica Aleksandra Medvedeva i Beogradske. Zbog popravke šiber ventila, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Popravke kvarova na prvim ventilima  
Potrebna je zamena prvih ventila u ulicama Branka Radičevića i Marka Jovanovića 22. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Paligrace – Svetislava Markovića 30, Vojislava Ilića 12 i 20a, Vožda Karađorđa 22a, Devete brigade 21, u Niškoj Banji – Srpskih junaka 22, Dragiše Cvetkovića 17, u naselju Branko Bjegović – Moravske divizije 45, Nova železnička kolonija 13/II, Vojvode Putnika 8, Krste Stefanovića 16, Vase Čarapića prilaz II 28 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Heroja Pop Miće, Srpskih junaka (Niška Banja), bul. 12. Februar.

Ručno čišćenje slivnika u ulici Trg Republike (Niška Banja).

Davanje priključka u ulici Veselina Krajačića.

Provera kanalizacije u ulici Oskara Daviča.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com