Servisne

Radovi u selu Lalinac  

Nastavljaju se prethodnog dana započeti pripremni radovi u Niškoj ulici ispod mosta. Voda sa ulice otiče u dvorište korisnika, potrebno je raskopavanje u Topličkoj ulici kod broja 12. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Lalinac.

Kvar na mreži u selu Berčinac 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Carice Milice kod trafoa. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Berčinac.

Popravka mreže u selu Popovac 
Voda na ulici, potreban je iskop u Železničkoj kod broja 9. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici kao i u selu Popovac.

Intervencije u Knez Selu
Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Jakšića kod broja 13 i priključnoj vezi u ulici Sv. Ilije ispod crkve. Zbog radova na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Knez Selu.

Nastavak radova u ulici Zmaja od Noćaja 
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Zmaja od Noćaja kod broja 54. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Zmaja od Noćaja.

Radovi na mreži u ulici Cara Uroša  
Tokom dana obavljaće se radovi na iskopu i osposobljavanju servisnog ventila u ulici Cara Uroša za stambenu zgradu kod broja 17. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Cara Uroša.

Radovi na mreži u Gadžinhanskoj ulici

U toku dana obavljaće se radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovdnu mrežu u Gadžinhanskoj ulici. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Gadžinhanskoj ulici.

Popravke kvarova na prvim ventilima 

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulici Prolomskoj 9, 11 i 20 i Goričkoj 53 i 69. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Dimitrovgradskoj 5, Durmitorskoj 11, Dimitrija Tucovića 56, Bubanjskoj 21, Čarnojevićevoj 6-8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Boljevačka, Jovana Dučića, Kovanlučka.

Pranje PS i kontrola pumpi u PS Nikola Tesla.

Ispiranje ulične mreže u Vranjanskoj ulici.

Provera poklopca šahte u ulici Dimitrija Tucovića (kod Leonija).

Popuna rupe pored atmosferskog slivnika u uluci Stanoja Bunuševca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com