Servisne

Radovi na mreži u ulici Vazduhoplovaca 

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju deoničnog zatvarača na uglu ulica Vazduhovpplovaca i bulevara 12. Februar. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Vazduhoplovaca i Gruje A. Kostadinovića.

Popravke kvarova na mreži u selu Mokra
Voda izbija na površinu, nužna su raskopavanja na uglu Vrelske i Srpskih vladara kao i na uglu Krste Tošića i Srpskih vladara. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Mokra.

Intervencija u ulici Desanke Maksimović  
Voda na površini, potrebno je raskopavanje (kolovoz-zemlja) u ulici Desanke Maksimović bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Desanke Maksimović.

Popravke prvih ventila u selima Medoševac i Popovac
Tokom dana vršiće se osposobljavanje prvih ventila na više adresa u selima Medoševac i Popovac. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Medoševac i Popovac.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Rentgenovoj 25, Ratka Pavlovića 124, u selu Čokot – Maršala Tita 41, u naselju Vinik – Petra Božovića 62, u naselju Brzi Brod – Ive Andrića 25, Banjska 7, na Toponičkom putu – kod BS Tošić i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u Prijezdinoj, Gutenbergovoj, Duška Radovića i Stojana Novakovića.

Otpušavanje kanalizacione mreže u ulici Inžinjera Birviša.

Davanje priključka u Dubrovačkoj ulici bb.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com