Servisne

Radovi na mreži u selu Supovac

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Stare česme kod broja 22 (rezervoar), u Šanačkoj ulici pored pruge i intervencija u vikend naselju Kitice. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Supovac i vikend naselja Kitice.

Popravka kvara u naselju Pantelej 

Voda curi na uličnom šiberu, potreban je iskop na uglu ulica Vase Pelagića i dr Vojislava Vučkovića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulica Vase Pelagića do Dubrovačke.

Radovi na mreži u selu Supovac 

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Stare česme kod broja 22 (rezervoar), u Šanačkoj ulici pored pruge i intervencija u vikend naselju Kitice. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Supovac i vikend naselja Kitice.

Popravka kvarova u naselju Pasi Poljana

Voda sa ulice otiče u šahte, potrebno je raskopavanje u Novoprojektovanoj ulici kod broja 8 i u Petra Iljiča Čajkovskog kod broja 8. Zbog popravki priključnih veza, u prekidu je vodosnabdevanje u tim ulicama ali je moguć prekid do 15 časova i na prostoru Pasi Poljane.

Nastavak intervencija u naselju Nikola Tesla

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Jelašničkoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jelašničkoj ulici ali je moguć prekid i na širem prostoru naselja Nikola Tesla.

Više intervencija u selu Ljuberađa

Nastavljaju se radovi iz prethodne nedelje u selu Ljuberađa kod drugog mosta i na još nekim adresama. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

Popravke kvarova na prvim ventilima  

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Donje Međurovo – Đure Jakšića 6 – Šumadijska 20 – Miloša Obilića 23, u naselju Deveti maj – Topličkog partizanskog odreda 19 i 124, u selu Mramor – Batušinački put – Uroša I Vukanovića 10, u selu Čokot – 29. Novembar 7 – Maršala Tita 79, Cara Lazara 15, Ćurlinska 58, Petra Aranđelovića 124, u naselju Ratko Jović – 25. Maja 27, Dragoljuba Petrovića Timošenka 9, u Knez Selu, u selu Popovac – Poljska 9, u selu Medoševac – Ivana Krstića Belog 6 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

INTERVENCIJA NA SINĐELIĆEVOM TRGU

Zbog vode na ulici, u toku je zamena prvog ventila u ulici Sinđelićev trg kod broja 1. Zbog intervencije na priključnoj vezi, u prekidu je vodosnabdevanje do 12 časova u ulici Ćirila i Metodija i delu ulice Stefana Prvovenčanog.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Ljubićskoj ulici, na Obilićevom vencu i bulevaru Sv. Pantelejmona.

Provera slivničkih veza u ulici Pariske komune.

Otpušenje ulične mreže u Batušinačkoj ulici i priključne veze u ulici Starca Vujadina 2a.

Otpušenje instalacija kod Narodnog pozorišta i u radnoj zoni Sever.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com