Servisne

Radovi na mreži u selu Gornja Toponica  

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Dositeja Obradovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomrenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornja Toponica. Specijalna bolnica ostaje u režimu redovnog vodosnabdevanja.

Nastavak radova na mreži u selu Gornji Matejevac 
Voda na površini, nastavljaju se iskopi u ulicama Grobljanskoj kod broja 3 i Vodovodskoj kod broja 7. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama i okolnim ulicama (mahalama).

Popravka kvara u selu Medoševac  
Voda izbija pored trotoara, potreban je iskop u ulici Đuke Dinić kod broja 13. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Đuke Dinić.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Borskoj bb, u selu Mramor – Kneza Tihomira I 10, na bul. 12. Februar 149, u selu Gabrovac – Bledska bb – Pobede 119/a i 132 – Vukmanovska 17/a – Nišavska 8, Školska 21, Zdravke Vučković 49/d, Osme srpske brigade 3, Nova železnička kolonija 13/II, Ćurlinska 1, u selu Gornji Matejevac – Boška Jugovića 15 – Kralja Aleksandra 50 – Majora Mišića 1/a – Livadska 20, dr Vojislava Vučkovića 23, u naselju Pasi Poljana – Grigorija Đaka 8b – Serdara Jola Piletića 26 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Božidarčeva, Kutinska, Srpskih junaka (Niška Banja).

Davanje priključka u ulici Veselina Krajačića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com