Servisne

Radovi na mreži u Obrenovićevoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U OBRENOVIĆEVOJ ULICI

U toku su prethodno najavljeni radovi u Obrenovićevoj ulici na raskrsnici sa Učitelj Tasinom. Zbog prevezivanja vodovodne mreže, vodosnabdevanje je u prekidu do 15 sati u ulicama: Trg 14. Oktobar, Hilandarska, Učitelj Tasina i deo Obrenovićeve ulice od Dušanove do Hilandarske.

POPRAVKA KVARA U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita (pored reke u oranici). Zbog popravke vodsovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Mezgraja.

INTERVENCIJA NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda sa ulice odlazi do kuće korisnika, potreban je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati za manji broj domaćinstava u ovoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u naselju Gornji Matejevac, u ulicama Livađanskoj kod broja 22a i Školsko sokače kod broja 5. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevaće će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i u delu naselja.

RADOVI NA MREŽI U SELU GABROVAC

Voda na ulici, potrebno je više iskopa u selu Gabrovac u Pobedinoj ulici. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevaće će biti u prekidu do 15 sati u ovoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Gabrovac.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Đorđa Stamenkovića 20, Bulevar Svetog Cara Konstantina 86, Bulevar 12. Februar 98, Crvena Zvezda 34, Babičkog odreda 4, Dimitrija Dragovića 15, selo Lalinac – Vojvode Slavoljuba Đorđevića 13, Jastrebačka 23, Ražanjska 5, Žrtava fašizma 7, Dragoljuba Ristića 29, Knez Selo – Sretena Matijevića, selo Donje Međurovo – Koste Pavlovića 26, Blačka 34, selo Hum – Danila Price, naselje Vinik – Dragana Baraća 134, Gutenbergova 28A, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com