Servisne

Radovi na mreži u Niškoj Banji, popravka kvara na Viniku

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Trg Republike bb (kod Termi). Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Trg Republike, a moguć je prekid i u okolnim ulicama.

POPRAVKA KVARA NA VINIKU

Voda na površini, potreban je iskop unaselju Vinik, u ulici Petra Božovića bb, kod Pumpne stanice 1. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Petra Božovića.

RADOVI NA MREŽI U SELU LALINAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Lalinac, u Niškoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Lalinac.

POPRAVKA KVARA U SELU MEZGRAJA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita bb (pored reke). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Maršala Tita.

NASTAVAK RADOVA KOD FABRIKE “ ZUMTOBEL FACTORY“

Nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod, kod fabrike „Zumtobel“ (NS Radijatori). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod. Tokom trajanja intervencije auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće na istim lokacijama kao i prethodnog puta.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: selo Popovac – Ive Lole Ribara 11, selo Prva Kutina – Alekse Šantića 19, Dobrosava Jovanovića Stanka 29, naselje Ratko Jović – Veljka Markovića 11, Blačka 34, selo Gornji Matejevac – Pop Ignjatova 46, Negotinska prilaz 27, Orlovića Pavla 20, Dečanska 2a, naselje Niška Banja – Jovana Popovića 55, Dravska 11, Babičkog odreda 4, naselje Brzi Brod – Veljka Vlahovića 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com