Servisne

Radovi na mreži u naselju Branko Bjegović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI NA MREŽI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Nastavljaju se radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Branko Bjegović u Gradskopoljskoj ulici. Zbog radova na mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gradskopoljskoj ulici.

RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

U toku su radovi na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi u naselju Deveti maj, u ulicama Pasjačkih partizana bb i Jastrebačkih partizana kod broja 88. Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

INTERVENCIJA U SELU GORNjI MATEJEVAC

U toku su radovi na priključnoj vezi, nužan je iskop u Balkanskoj ulici kod broja 15 i u Vinogradarskoj ulici kod broja 33. Zbog popravki priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici ali je moguć prekid i u Vinogradarskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU MOKRA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Mokra, kod Doma kulture. Zbog popravke vodovodne mreže, moguće je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Mokra.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: naselje Pasi Poljana – Serdara Jole Piletića bb, selo Gornji Matejevac – naselje Trebenje – Vodovodska 1, Sremska 24, naselje Medoševac – Matejevačka 9 – Maršala Tita 56 – Đuke Dinić 11 –- 7. Juli 7, selo Popovac – 29. Novembar 45 – Dragoljuba Đorđevića 28 i 106A – Nišavska 32, Braće Vuksanovića 6, naselje Brzi Brod – Save Kovačevića 1, Kovanlučka 81 i 149, Belenijeva 11, Bulevar Nemanjića 110 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulicama Sime Dinića (Novo Selo) i Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

Čišćenje slivnika u Beogradskoj ulici (kod Regionalnog centra).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com