Servisne

Radovi na mreži u naselju Branko Bjegović

Tokom dana obavljaće se radovi u Jadranskoj ulici, u blizini pasarele kod autoputa. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru koje napaja pumpna stanica Nais: Čamurlijski put, Čamurlija, Trupale, Vrtište, Toponički put, Gornja Toponica.

Popravka mreže u selu Medoševac  

Voda sa ulica otiče u šahtu, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Medoševac ispred mosta u ulici Ivana Milutinovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u selima Medoševac i Popovac.

Intervencija na mreži u naselju Suvi Do  

Voda curi na glavnom cevovodu, potreban je iskop u ulici Maršala Tita bb, pored pruge. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Radovi na mreži u selu Miljkovac 

Tokom dana obavljaće se radovi na ugradnji merača protoka u selu Miljkovac kod rezervoara. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Miljkovac.

Intervencija u selu Sečanica

Nakon pritužbi da je slab pritisak u mreži, obaviće se intervencija u selu Sečanica u ulici Dimitrija Davidovića. Zbog osposobljavanja priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Sečanica.

Popravke kvarova na prvim ventilima 

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Despota Đurđa 8, dr Milenka Hadžića 37, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara 12, Đure Jakšića 40, Vase Čarapića 67, Berbatovačka 11, u naselju Gornja Vrežina – Matice Srpske 33, u selu Gabrovac – Pobede 80 – Nišavska 5 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na Bulevaru dr Zorana Đinđića i ulici Vojvode Putnika.

Otpušenje priključne veze u ulici Majakovskog 65.

Usisavanje i provera priključka u ulici Mariborskoj 44.

Popravka oštećenog priključka i ispiranje zbog snimanja u ulici Jovanke Bončić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com