Servisne

Radovi na mreži kod naselja Ženeva  

Voda na ulici, potreban je iskop u Carigradskoj ulici kod konjičkog kluba. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Carigradskoj ulici, na prostoru od kružnog toka i ulice Srpskih junaka do konjičkog kluba a moguć je prekid i u delu naselja Ženeva.

Popravka mreže u Gostivarskoj ulici
Voda otiče iz šahte, potreban je iskop u Gostivarskoj ulici kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Gostivarskoj ulici.

Popravka kvara u naselju Durlan  
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Milenka Stojkovića kod broja 17. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Milenka Stojkovića.

Intervencija u selu Sečanica
Tokom dana obavljaće se radovi na priključnoj šahti u ulici Ljubomira Ljubomirovića bb. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu u kraćim vremenskim intervalima do 15 časova u ulici Ljubomira Ljubomirovića kao i na prostoru sela Sečanica.

Popravka kvarova na prvim ventilima
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Popovac – Borisa Kidriča 35, Jablanička 25, 29. Novembar 14, Dragoljuba Đorđevića 25. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Sv. Klimenta i Nauma 14, Ledi Pedžet 5, u naselju Donja Vrežina – Lala 12, Jovana Apela 14, Danijela Obradovića 16, u naselju Pasi Poljana – Lužničkih Srba 1/a, Durmitorska 11, 34 i 35, Mokranjčeva 24, Bubanjska dolina 8a, Borislava Nikolića Serjože 1 i 18, Episkopa Nškog Dositeja 11, Bubanjska 18a, Vladimira Ćorovića 21, Pribojska 64, u naselju Donji Komren – Moravske divizije 27-29, Knjaževačka-jug 48, Sterijina 3, Kamenička 6, Šantićeva 45, Trg Pavla Stojkovića – Olimp, Banjska 9, Zlatka Balokovića 4, Đuke Dinić 9, Bovanska 7 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Jelene Dimitrijević, Božidara Veljkovića.

Ispiranje kolektora u selu Popovac.

Popravka oštećene priključne veze u Mariborskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com