Servisne

Radovi i prekid vodosnabdevanja u Bubanj selu i industrijskoj zoni

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI I PREKID VODOSNABDEVANjA U BUBANj SELU I INDUSTRIJSKOJ ZONI

U toku su radovi na popravci kvara u selu Donje Međurovo, železnička stanica prema nekadašnjem pogonu “Fripak“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, u prekidu je vodosnabdevanje do 17 sati u Bubanj selu i na prostoru industrijske zone (fabrike: Yura i Shinwon). Tokom trajanja radova auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće na prostoru industrijske zone. Za dodatne informacije obratite se dežurnoj službi na telefone: 018 502 621 i 502 618.

POPRAVKA KVARA U DRAINČEVOJ ULICI

Voda izbija na trotoar, potrebno je raskopavanje u Drainčevoj ulici kod broja 11. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u navedenoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU DONjA TRNAVA

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ulici Ljubiše Simića kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Donja Trnava.

NASTAVAK RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

U toku su radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Niškoj Banji, u centralnom delu u ul. Trg Republike. Zbog intervencije na izradi čvorišta biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Popovića, od ambulante do br. 8.

RADOVI NA MREŽI U ULICI FRANCA VINTERA

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Franca Vintera. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Franca Vintera.

NASTAVAK RADOVA U UČITELj TASINOJ ULICI

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici. Zbog povezivanja priključaka, vodosnabdevanje će biti u kraćem prekidu (maksimum 2 sata) u intervalu do 15 sati na prostoru Učitelj Tasine ulice.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Dimitrije Leka 9, Jovana Babunskog 13A, 30 i 33, Ohridska 6, Bistrička 10, Dobrosava Jovanovića Stanka 29, Vukadina Jocića 35 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com