Hronika

Radnik iz Huma poginuo u fabrici u MIN-u

Slavko Gavrilović (65) iz niškog sela Hum preminuo je u Kliničkom centru Niš nakon što je zadobio teške povrede prilikom pada sa visine od tri metra u pogonu jedne firme u krugu Mašinske industrije.

Gavrilović je sa još nekolicinom radnika radio na demontiranju velikog drvenog ormana koji se nalazio na platformi, a prilikom odvaljivanja jedne od dasaka, zaneo se i pao, pri čemu je glavom udario u betonski pod.

Hitna pomoć je intervenisala i odmah ga prebacila u Klinički centar, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Porodica nesrećnog čoveka, kazala je da su Slavka od zaslužene penzije delila još samo 30 dana. Da bi zaradio novac za sebe i suprugu radio je brojne gradjevinske poslove i ove jeseni je uradio pet krovova. Na poslu u firmi u Mašinskoj industriji bio je angažovan „na crno“.

U policiji su potvrdili da su 4. novembra obavešteni o tome da je jedno lice palo u krugu MIN-a i zadobilo teške povrede, od kojih je potom preminulo. Policija je obavila uviđaj, a o događaju je obavešteno i tužilaštvo. Na mesto nesreće je izašla i inspekcija rada koja treba da utvrdi da li je poslodavac preduzeo sve mere zaštite na radu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com