Sport

Radnički vicešampion Srbije! Bez golova na Čairu protiv Vojvodine

Niški Radnički je nakon odigranog meča večeras na Čairu, sada i sigurno prvi put u istoriji kluba vicešampion države.

U utakmici 35. kola Superlige Srbije koja je odigrana na niškom Čairu, Vojvodina i niški tim podelili su bodove, niko nije uspeo da da gol te je utakmica završena nerešenim rezulatom 0:0.

Trener gostujućeg tima čestitao je Radničkom vicešampionski status a onda se i osvrnuo na igru svojih fudbalera, za koju kaže da je bila dobra.

“Radničkom, mom drugu Lalatoviću i svima u Nišu želim da čestitam na istorijskom uspehu i statusu vicešampiona Srbije. To je zaista veliki rezultat i možete svi da budete ponosni na činjenicu kakvog trenera imate”, rekao je trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

Iako je domaći tim tokom čitavog meča imao više prilika da postigne pogodak, raspoloženi golman gostiju Rockov bio je nesavladiv. Mladi tim Vojvodine koji je večeras odigrao meč na niškom gradskom stadionu, nije imao starijeg igrača od 24 godine, upravo ovi igrači zaslužili su sve pohvale oba trenera na održanoj press konferenciji nakom meča.

“Želim da pošaljem poruku javnosti u Novom Sadu da trenera Vojvodine Radovana Krivokapića moraju da zadrže na klupi i sledeće sezone. On je na teren poslao najmlađi tim u ligi, koji je večeras odigrao hrabro i on je garant da će se ova ekipa naredne sezone vratiti na stare staze. Svi treba da stanete iza njega i da ga podržite, a ne da ga potapšete po ramenu i oterate ga. Vojvodina sledeće sezone treba da oformi jak i iskusan sastav i da na čelu sa njim ponovo izađe u Evropu”, istakao je prvi strateg Radničkog Nenad Lalatović.

U narednom 36. kolu Superlige Srbije niški Radnički u subotu 11. maja gostuje Napretku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com