Sport

RADNIČKI VEČERAS IGRA NA SVE ILI NIŠTA – Niški tim dočekuje OFK Bačku

Stanković: Da pobedimo Bačku i odradimo naš deo posla, a onda da prizivamo sreću i MOLIMO SE BOGU da nam se poklopi makar jedan rezultat na utakmicama naših konkurenata

Fudbaleri Radničkog u sredu od 18.30 sati dočekuju OFK Bačku, u poslednjem, 38. kolu Superlige Srbije.

Duel protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli najavio je šef stručnog štaba Nišlija Aleksandar Stanković.

“Jako teška utakmica za nas zbog mnogo razloga. Nažalost, došli smo u situaciju da ne zavisimo sami od sebe kada je u pitanju opstanak u ligi. Moramo da sačuvamo mirnoću i koncentraciju, da ne lutamo mislima prema drugim stadionima i nečemu na šta ne možemo da utičemo, da pobedimo Bačku i odradimo naš deo posla, a onda da prizivamo sreću i molimo se bogu da nam se poklopi makar jedan rezultat na utakmicama naših konkurenata”, kaže Stanković.

On dodaje da mu je žao što je niški tim u ovakvoj poziciji, i precizira da su na to su uticale neverovatne okolnosti jer kaže na nekoliko naših poslednjih mečeva najbolji pojedinci bili su golmani protivničkih timova.

“Ja i moj stručni štab smo ovde tek nešto više od mesec dana. Uspeli smo u nekoj nameri da stabilizujemo tim, nemamo nijedan poraz, ali smo odigrali previše remija bez golova i sticajem raznih okolnosti smo sada u teškoj situaciji. Nije lako, ali moramo da budemo pozitivni, da se borimo, da savladamo rivala koji će doći rasterećen i da odradimo naš zadatak. A da li će to biti dovoljno, ostaje da se vidi i da se nadamo”, rekao je Stanković.

Radnički neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

“Nemamo klasičnog centarfora, a sada su nam povređena i dvojica igrača koji mogu makar prinudno da igraju na toj poziciji. Marković je već dugo van stroja, a u Užicu se povredio Kasalica, pa neće moći da nam pomogne. Dobra stvar je što se vraća Gavrić, nakon što je odradio suspenziju zbog žutih kartona. Izvešćemo najjači mogući sastav i daćemo sve od sebe da što pre obezbedimo tri boda u ovom susretu”, završio je Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com