Sport

Radnički u Novom Sadu traži nove bodove

Fudbaleri Radničkog, nakon remija na domaćem terenu putuju na gostovanje Vojvodini u Novom Sadu, u okviru 14.kola Superlige Srbije.

U prethodnom kolu Nišlije su remizirale sa Voždovcem na Čairu, a Novosađani sa ekipom Zemuna. Duel ove dve ekipe na programu je sutra od 18 časova a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na kanalu Arene sport.

Šef stručnog štaba Radničkog koji je u dva navrata bio i trener u Vojvodini, kaže da ih očekuje utakmica sa ozbiljnim protivnikom ali da imaju spreman odgovor:

“Daćemo sve od sebe da upišemo pre svega dobar i kvalitetan rezultat, imamo ozbiljan igrački kadar koji se izuzetno kvalitetno pripremao u dosadašnjem periodu. Trebaće nam i malo fortune u ovom meču, a eventualna pobeda daće nam vetar u leđa.” kaže Đuričić.

Šef će od ove utakmice defiitivno moći da računa na usluge potpuno oporavljenog Slaviše Stojanovića koji će sigurno biti starter na meču umesto Saše Stojanovića, dok Golubović i Apostolović još uvek neće moći da pomognu svojim saigračima.

Lazar Arsić kaže da ekipu očekuje teška utakmica za koju su se spremali da što bolje izađu i dodaje:

“Biće to derbi kola, a te utakmice, sa direktnim konkurentom za vrh, su uvek najlepše”.

Nikola Kovačević dodaje da je protivnik za respekt ali da uprkos tome Nišlije idu isključivo na pobedu:

Ne bih puno govorio o njima, Vojvodina je ekipa koja je svake godine u vrhu tabele. Međutim, mi dobro radimo sa novim šefom i verujem da možemo da im se surpotstavimo.”

Nišlije su trenutno na 6.mestu sa osvojenih 22 boda, a Novosađani na 3.poziciji sa 26 bodova.

U prethodnih 5 duela dva puta je slavila Vojvodina, Radnički je jednom upisao pobedu a preostala dva puta bodovi su bili podeljeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com