Sport

Radnički SPREMNO dočekuje Javor

Niški Radnički dočekuje Javor iz Ivanjice u utakmici trećeg kola Superlige Srbije u subotu od 20 sati.

“Javor je tradicionalno neugodan rival za sve timove u ovoj ligi. Oni su do sada odigrali samo jednu utakmicu u prvenstvu, izgubili su u gostima od Zvezde sa 2:0 i gledajući taj meč stekao sam utisak da se radi o veoma disciplinovanoj ekipi. Organizovano se brane i pokušavaju da protivnika ugroze iz kontri. Tako su igrali protiv Crvene zvezde, a ja očekujem da tako igraju i protiv nas. Mi ovaj meč dočekujemo spremni i svesni da nam nijedan drugi rezultat osim pobede ne odgovara”, rekao je šef stručnog štaba Nišlija Simo Krunić na redovnoj konferenciji za medije.

Krunić se nada i dobroj poseti Nišlija, jer je niškim fudbalerima potrebna velika podrška sa tribina. Niški trener ima motiv više za pobedu jer će gostujuće fudbalere predvoditi njegov bliski saradnik Igor Bondžulić, sa kojim je sarađivao dugi niz godina.

“Biće mi veliki izazov da se nadmudrujem sa njim. Smatram da je on jedan od naših najboljih mladih trenera i cenim sve što je u karijeri uradio za mene, jer mi je mnogo pomogao u ovom poslu. Javor sigurno pred ovu utakmicu nema opterećenje kao mi. Doćiće ovde da odigraju maksimalno, da se našoj publici predstave u najboljem svetlu, a na nama je da se nametnemo i pokažemo da smo jedan od najkvalitetnojih timova u Srbiji. Igraćemo napadački, nećemo potceniti rivala, bićemo maksimalno ozbiljni i mislim da bi to trebalo da bude dovoljo da opravdamo očekivanja pred ovaj susret”, rekao je trener Radničkog.

Karte će se prodvati na dan utakmice na biletarnici ispred Hale “Čair”. Južna tribina 150 dinara dok je za istočnu i zapadnu karta 300 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com