Sport

Radnički spreman za gostovanje Kolubari

Fudbaleri Radničkog u subotu od 19 sati gostuju Kolubari iz Lazarevca, u 11. kolu Linglong Superlige Srbije.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao 12. na tabeli sa devet bodova iz devet odigranih utakmica, dok je Kolubara na desetom mestu sa deset bodova, ali uz meč više.

Svoj drugi mandat kao šef stručnog štaba Radničkog u Lazarevcu će početi Radoslav Batak, koji se nakon 11 meseci vratio na Čair

“U Radničkom je u poslednje vreme bilo veoma turblentno. I što se tiče rezultata i što se tiče promena trenera. Vratio sam se sa namerom da donesem mir, koji je neophodan ovom klubu i njegovim navijačima. To možemo da uradimo isključivo dobrim rezultatima. Pred nama je neugodno gostovanje, jer se Kolubara pokazala kao ekipa koja je veoma opasna kada igra na svom stadionu. Ja sam sa mojim saradnicima uspeo da odradim tri treninga pred ovaj susret, ali sa određenim problemima, jer imamo igrače koji su imali stomačni virus i koji nisu bili u trenažnom procesu četiri dana, posle meča u Novom Pazaru. Gledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i smatram da pojedini igrači mogu i moraju da na terenu pruže mnogo više. Ovo što su igrali do sada neće biti dovoljno za ono što želimo. Mogu da kažem da smo se u datim okolnostima dobro spremili za Kolubaru i idemo tamo da ostvarimo najbolji mogući rezultat. U pripremi meča nam je puno pomogao i naš sportski direktor Aleksandar Jovanović, koji je bukvalno do pre nekoliko dana igrao za Kolubaru. Ne bih pričao o startnoj postavi, imali smo te probleme sa virusom, tako da ću na teren poslati 11 najspremnijih igrača u datom trenutku. Ovaj tim ima kvalitet, ali čeka nas naporan rad. Prvi cilj je da izvučemo maksimum do reprezentativne pauze, a onda ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo linije za nastavak sezone”, rekao je Batak.

Od ovog 11. kola Radnički će imati i sportskog direktora, a to je Aleksandar Jovanović, igračka legenda kluba, koji je karijeru okončao pre nekoliko dana upravo kao fudbaler Kolubare.

“Veoma dobro poznajem narednog protivnika i mislim da imamo šanse da se u dobrom raspoloženju vratimo u Niš. Još jednom ponavljam da sam presrećan zbog novog posla. Meni je Radnički dao sve u životu, a sada je vreme da i ja njemu nešto dam. Uvek mi je bila želja da radim u Radničkom i za Radnički. Čeka me zahtevan posao, a moj prvi zadatak biće da se publika vrati na Čair, da prepozna novu energiju i ponese nas ka novim uspesima”, izjavio je Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com