Sport

Radnički se pojačao novim vezistom

Bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji fudbaler Partizana, Petar Grbić, novi je igrač Radničkog.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler igra na poziciji ofanzivnog veznog i on će popuniti još jednu deficitarnu poziciju o kojoj su na početku priprema i prelaznog roka govorili u niškom klubu.

 

Grbić je karijeru započeo u podgoričkoj Mladosti, odakle je stigao u Mogren (Budva).

Foto: FK Radnički Niš

Tu ga je primetio Olimpijakos koji ga dovodi 2011. godine, međutim nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu pa je većinu vremena proveo na pozajmicama. Prvo je bio u grčkom Levadijakosu a nakon toga i u izraelskoj Hapoel Ber Ševi.

2012. dolazi u Srbiju, na šestomesečnu pozajmicu u OFK Beograd. Nakon sjajne polusezone, pozajmica je produžena do kraja takmičenja, a onda u julu 2013. odlazi na pozajmicu u Partizan. Ipak ubrzo je postao zvanično igrač crno-belih, kao deo transfera Marka Šćepovića u Olimpijakos.

 

Iz Partizana se potom seli u turski Akhisar, odakle godinu dana kasnije odlazi u podgoričku Budućnost. Danas je on i zvanično novi fudbaler niškog Radničkog, a saradnja je dogovorena na godinu dana.

Ekipa danas počinje sa treninzima u Nišu, a za nedelju dana očekuje ih duel u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, najverovatnije protiv malteške Gzire koja će danas u revanšu pokušati da materijalizuje prednost od 2:0 protiv Sant Žulije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com