Sport

Radnički sa osnovcima “Njegoša” obeležio Dečiju nedelju

Ponovo su se predstavnici Fudbalskog kluba Radnički našli među svojim najmlađim navijačima s ciljem promovisanja zdravog života ali i obeležavanja “Dečije nedelje”. Šef stručnog štaba Nenad Lalatović i fudbaleri Marko Mitrović i Marko Mrkić posetili su polaznike OŠ “Njegoš” i priredili im dan za pamćenje.

Oni su se tom prilikom družili sa đacima, delili autograme, promovisali Radnički i govorili o značaju bavljenja sportom u razvoju dece.

Nenad Lalatović je proveo gotovo sat vremena družeći se sa mališanima, te istakao da mu je zadovoljstvo da učestvuje u ovakvim akcijama.

“Ja sam u sportu od svoje sedme godine i veoma mi je drago kada vidim da se deca ineteresuju za fudbal i naš klub. Neke od ovih mališana sam čak i prepoznao, jer ih redovno viđam na našim utakmicama u društvu roditelja i učitelja i to treba da bude put kojim će Radnički da ide. Veoma je važno da imamo ovakve događaje i da utičemo na najmlađe da razviju svest o značaju sporta u njihovom odrastanju. Mi smo kao klub uvek tu da izađemo u susret, jer znamo koliko mladima znači da provedu vreme sa svojim idolima” izjavio je Lalatović.

Ovo nije prvi put da kolektiv Radničkog obilazi niške škole, već je to česta praksa u okviru akcije koja nosi naziv „Gradska deca uz gradski klub“. Poslednja u nizu škola koju su posetili bila je OŠ “Kole Rašić”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com