Sport

Radnički remizirao sa Florom i oprostio se od Evrope

Radnički Niš i Flora iz Talina remizirali su u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija Lige Evrope, rezultatom 2:2. Nakon što su prvu utakmicu u Estoniji izgubili sa 2:0, fudbaleri Radničkog oprostili su se od Evrope već u 1. kolu kvalifikacija, a dok će Flora u drugom kolu dočekati nemački Ajntraht.

Fudbaleri Radničkog su, za razliku od prve utakmice, pružili bolju partiju, više napadali, ali ispostavilo se, nije bilo dovoljno.

Prvo poluvreme je, pored terenske inicijative Radničkog i nekoliko šansi, završeno bez golova.

Inicijativa i pritisak Radničkog nastavili su se i u drugom poluvremenu, što je urodilo plodom u 68. minutu, kada je Mihajlović postigao gol za 1:0.

U 80. minutu, Flora dolazi do izjednačenja nakon prekida.

Nišlijama kakvu-takvu nadu daje Nikola Čumić u 84. minutu utakmice, nakon što je iskoristio pravovremeni pas saigrača i doveo Radnički u prednost od 2:1.

Fudbaleri Radničkog su nakon tog gola svu snagu usmerili na napad, ali u tim situacijama Flora radi ono po čemu je prepoznatljiva, munjevitom kontrom stavljaju tačku na utakmicu u 93. minutu utakmice.

RADNIČKI – FLORA 2:2 (0:0)

Niš, 18. jul 2019.

Stadion Čair.

Sudija: Zbinjek Proske (Češka).

Strelci: 1:0 Mihajlović 68.- 1:1 Purg 80.- 2:1 Čumić 84.- 2:2 Lepik 93.

RADNIČKI: Knežević , Todorovski, L. Đorđević, Ostojić, S. Đorđević, Bondarenko, Batrović (od 59. Meleg), Stojanović , Jirka (od 73. Čumić), Tomić, Bojović (od 59. Mihajlović).

FLORA: Igonen, Kams, Kusk, Pirg, Jervald, Livak, Krejda, Ainsalu, Miler (od 66. Sinjavski), Vasiljev, Sorga (od 78. Lepik).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com