Sport

Radnički remizirao na Banovom brdu, sporna situacija u finišu

U 34. kolu Superlige, odnosno 4. kolu plej-ofa, Radnički je odigrao utakmicu bez golova sa ekipom Čukaričkog u Beogradu.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena na Banovom brdu, u drugom delu viđena je bolja predstava. Ekipe su bile agilnije i stvoreno je nekoliko izglednih prilika za gol, a u samom finišu možda su Nišlije i oštećene za jedanaesterac, piše Sport juga.

Igrao se 86. minut, najopasniji napadač Radničkog Stefan Mitrović bio je u prodoru, na samoj ivici šesnaesterca oborio ga je Darko Puškarić, a sudija Đorđe Maksimović odmah je pokazao na prekršaj. Čekalo se nekoliko minuta da u VAR sobi provere samo da li je prekršaj načinjen van kaznenog prostora ili je jedanaesterac. VAR sudija Nenad Minaković ipak je presudio da je faul van linije šesnaesterca i da nema penala za niški tim.

Rezultatom mogu da budu zadovoljniji “brđani” koji su bodom osigurali 3 poziciju i izlazak u Evropu naredne godine. Radnički je ostao poravnat na 4. poziciji sa ekipom Voždovca. Do kraja su ostala još tri kola i borba za 4. poziciju koja takođe vodi u Evropu biće grčevita. Nišlije gostuju Crvenoj zvezdi i Partizanu, a dočekuju TSC na Čairu, dok će Voždovac imati tri utakmice sa tri prvoplasirane ekipe, prvo sa Čukaričkim, a zatim sa Partizanom i na kraju sa Crvenom zvezdom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com